Sinds maart 2011 heb ik eindelijk mijn DRAAI gevonden!

Ik ging naast mijn vaste baan op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging. Tijdens één van mijn vele vakanties op Ibiza, ontstond het idee als vanzelf. Vol inspiratie door het eiland, was ineens vanuit het niets DRAAI ontstaan.

Al jaren ligt mijn passie bij woon- en lifestyle accessoires. Niet één duidelijke stijl, maar juist een allegaartje van spullen door elkaar. Dit heeft mijn eigen huis en persoonlijkheid een warme uitstraling gegeven en al veel positieve reacties opgeleverd in de loop der jaren.

Voordat ik met DRAAI begon, nam ik altijd op verzoek van vriendinnen vanalles mee vanuit oa Ibiza. Dit naar aanleiding van spullen die zij in mijn huis gezien hadden en zo ontstond DRAAI. U vraagt, ik draai.

Een vaste collectie vormt de basis, afhankelijk van het seizoen. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar nieuwe en trendy artikelen. Door een uitgebreid netwerk van leveranciers, kan ik snel en direct aan de wensen van mijn klanten voldoen. Merken die DRAAI voert zijn oa: Ottomania (hamamdoeken), Zenza (lampen), Uashmama (papieren tassen) en Chabo Bags (leren tassen).

Kijk snel op de geheel vernieuwde website en laat u inspireren en verrassen.

Sindskort kunt u DRAAI ook inschakelen voor projecten, zoals het inrichten van uw kantoor, huis en tuin. Wilt u uw locatie opnieuw inrichten of alleen een beetje opleuken ? Vraag DRAAI !

In overleg bedenken wij een passend thema en zorgen voor een inspirerende (werk)omgeving.

Mocht u vragen of speciale wensen hebben, laat het mij dan weten via het contactformulier. Juist de persoonlijke service van DRAAI maakt het verschil.

U vraagt, ik draai!!

Leonie